torsdag 25 september 2008

And she screamed at pervert prowler


Sånt här trevligt kan man råka ut för om man bor i Södertälje. Samma tunnel jag går igenom varje dag till jobbet, ner till stan, till pendeln.. ja, den avgränsar oss från centrum helt enkelt. Jag såg faktiskt den här tjejen stå där någon dag efter, och bli intervjuad.. hon blev omhållen av en kompis och såg inte ut att må speciellt bra.

Den här tjejen blir hur som helst kallad för svennehora, och när hon säger håll käften så blir hon påhoppad av 20-25 killar som misshandlar henne, hon blir medvetslös, och då fortsätter dom. Dom håller upp huvudet på henne för att sparka på det, hoppar på hennes bröstkorg osv.

Sen råkar 6 Gnestakillar (går att likna med Brunflo) gå förbi och bara kastar sig in för att rädda den här tjejen, och jag citerar; "Jag visste att det skulle gå åt helvete". Dessa killar blir ju såklart också misshandlade med knogjärn osv.

Det som är mest upprörande är att dessa killar, varav några blivit igenkända, fortfarande går lösa. Det verkar inte ha hänt ett piss. Dom här Gnestakillarna har iaf blivit nominerade till svenska hjältar av över 100 pers nu, så det är ju bra.

Inga kommentarer: